Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Mugur Ciuvică, NERVOS: Să-i trec eu strada pe cei din Sectorul 1? Să iasă dr*cu la VOT!

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Mugur Ciuvică s-a enervat în direct la DC NEWS, din cauza situației de la Sectorul 1. 

"E un precedent pentru societatea românescă, pentru că un astfel de precedent, face ca la alte alegeri, cei care fac manevre cu număratul și cu mutat saci, să se gândească de două ori înainte să le facă. (...) Lumea să înțeleagă, totuși, dacă votează lumea, hai să numărăm corect că uite, se poate întâmpla ca cineva să constate furăciunea apoi", a spus Mugur Ciuvică, în exclusivitate pentru DC NEWS.

"Dacă doamna Armand rămâne primar, în ciuda faptului că a pierdut alegerile, vă asigur că în dosarul penal care s-ar deschide, nu ar fi nimeni incriminat. Dacă s-a putut la Sectorul 1, de ce nu s-ar putea la viitorele alegeri prezidențiale, da?!", a completat analistul politic Bogdan Chirieac. 

"Să-i trec eu strada pe cei din Sectorul 1? Să iasă dr*cu la VOT!"

"Nu contează dosarul penal! Dosarul penal nu o anchetează pe Clotilde Armand, că nu cred că ea a venit și a mutat voturi punct cu punct acolo. O să-l ancheteze în cel mai bun caz, la cel mai înalt nivel, pe procurorul ăla care a condus BEC-ul. Nu contează! Dosarul penal e departe, o să vedem ce se întâmplă cu el, acțiunile politice sunt acțiunile politice.

Dacă cetățenii din Sectorul 1 vor fi chemați să o dea jos pe Clotilde Armand de acolo și cetățenii Sectorului 1 vor spune că nu, că ei vor în continuare cu Clotilde Armand, atunci unde e pericolul? Înseamnă că cetățenii din Sectorul 1 nu sunt interesați de faptul că și s-a furat votul și vor în continuare cu bizareria aia de primar. E voința lor!

Dacă oamenii vor spune: Nu ne interesează dreptatea, o vrem pe bizară în continuare la Primărie, atunci e voința lor, ce să vă fac eu, că eu nu am treabă, nu stau acolo! Și dacă vor 30% să se ducă, dacă nu, să rămână cu Clotilde! Un referendum trebuie să aibă 30% participare. Asta zic!

Dacă oamenii ăia din Sectorul 1 vor să o schimbe pe Clotilde, să iasă dr*cu la referendum! Dacă nu, să stea acasă cu Clotilde cu tot! Ce să le fac eu acum? Să-i trec eu strada pe cei din Sectorul 1?", a mai spus Mugur Ciuvică.

S-a terminat numărătoarea paralelă la Sectorul 1

Conform unor surse judiciare, procurorii ar fi încheiat renumărarea voturilor de la Sectorul 1, iar Daniel Tudorache ar avea cu 1000 de voturi mai mult decât contracandidata sa, Clotilde Armand, care a fost validată în toamna anului trecut ca primar al Sectorului 1. 

Un comunicat oficial privind numărătoarea voturilor va fi emis abia mâine.

Daniel Tudorache, prima reacție

Alegeri Sectorul 1. Instanța dă verdictul. Tudorache: Dacă nu existau acele imagini, nu cred că ajungeam aici

Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1 al Capitalei, a intervenit în direct la Antena 3 unde a oferit prima reacție după ce procurorii au terminat renumărarea voturilor de la alegerile locale. 

”Eu pot să vă spun doar că aștept comunicatul oficial care sper să vină mâine sau cel târziu vineri și atunci putem să vedem exact ce s-a întâmplat în Sectorul 1, la alegeri. Procurorul de caz ne va comunica ce a descoperit la renumărarea voturilor. E adevărat, această renumărare trebuia să aibă loc în jurul datei de 1 octombrie, dar o parte dintre membrii oficiului electoral de sector s-au opus. Bănuiesc că aveau informații sau știau de ce trebuie să se opună. Vom vedea. Eu nu pot să fac niciun comentariu până nu vom avea un comunicat oficial. În urma acelor imagini apărute public de pe camerele de supraveghere, PSD-ul și cu mine am făcut acea solicitare la SIIJ de renumărare a voturilor. Dacă nu existau acele imagini, nu cred că ajungeam aici”, a declarat Daniel Tudorache. 

Un comunicat oficial privind numărătoarea voturilor va fi emis abia mâine, anunţă România TV, dar mai multe surse spun că Daniel Tudorache ar avea cu 1000 de voturi în plus faţă de contracandidata sa, Clotilde Armand, actualul primar al Sectorului 1. 

Ce se întâmplă dacă se confirmă că Daniel Tudorache a câştigat alegerile

„Putem să discutăm doar ipotetic ce se va întâmpla dacă se va confirma că domnul Daniel Tudorache este cel care a câștigat alegerile. Bineînțeles că este de dorit ca fiecare să își păstreze onoarea și doamna primar în funcție să facă pasul în spate, în măsura în care se va dovedi că a pierdut alegerile. În situația în care nu va înțelege să facă acest lucru, probabil că vom merge mai departe pe căile legale. (...) În momentul acesta, mai sunt trei dosare pe rol care au fix acest obiect”, a spus Mihai Drăgan, avocatul lui Daniel Tudorache, la Antena 3, la finalul lunii aprilie. 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel