Mugur Ciuvică dezvăluie traseul banilor pentru "televiziunile băsiste"

Mugur Ciuvica 1
Mugur Ciuvica 1

Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, a prezentat în emisiunea "Sinteza Zilei", un posibil traseu al banilor pentru televiziunile favorabile lui Traian Băsescu. Ciuvică susţine că firma intermediară pentru aceşti bani ar fi Libarom Agri, care ar acţiona printr-o altă firmă de acoperire 2B MEDIA GENERAL EXECUTIVE SRL. De acolo fondurile ajung direct în conturile televiziunilor care îl susţin pe Traian Băsescu.

"Am văzut astăzi cam cum au intrat banii la B1 (...). De aia oamenii sunt trişti, nu sunt trişti doar pentru că poate să plece Băsescu, sunt trişti şi că dacă pleacă Băsescu, pleacă şi banii", a spus Ciuvică, marţi seară, la Antena 3. Firma "Libarom Agri " este administrată de Said Baaklini. Potrivit lui Mugur Ciuvică, "Librarom este cu şustă".

"Ei nu dau banii direct. Până şi Turcescu a zis că nu se poate să ia banii direct de la Libarom Agri, firma care face evaziune fiscală. Şi atunci şi-au făcut o firmuliţă paravan- 2B MEDIA GENERAL EXECUTIVE SRL. Ăştia încasează banii de la Libarom şi apoi îi varsă la B1, la editura Evenimentul şi Capital , şi la Realitatea asta nouă, că trebuie să mănânce şi ea", a adăugat Ciuvică.

"De aia îl apără oamenii de la B1 pe Traian Băsescu, pentru că Traian Băsescu e ultima lor speranţă că o să-şi mai primească banii", a mai spus Ciuvică, referindu-se la comportamentul celor care lucrează la postul de televiziune B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel