Mu*e PSD wifi. Laura Radu: ''Tribunalul București nu a avut și nu are rețea publică de internet wifi''

Andrei Itu / 14 mai 2019 / 20:06 Salveaza PDF Comentarii
Tribunalul București
Descriere foto: Tribunalul București

Purtător de Cuvânt al Tribunalului București, judecătoarea Laura Radu, a spus, în cadrul unei intervenții la România TV, că Tribunalul București nu are rețea publică de internet wifi.

''Mâine se va publica un drept la replică. În primul rănd, Tribunalul București nu a avut și nu are rețea publică de internet wifi. Internetul nostru este asigurat de către Ministerul Justiției și de Serviciul de Telecomunicații Speciale. Prin urmare, acea rețea de wifi nu aparținea Tribunalului București.'' a declarat judecătoarea Laura Radu, Purtător de Cuvânt al Tribunalului București.

''În al doilea rând, din punct de vedere al configurării acelei rețele, informaticienii noștri ne-au comunicat faptul că oricine, gândiți-vă că în tribunal sunt mii de telefoane și dispozitive cu care intră în instituție, acest hotspot se poate configura de către orice utilizator al unui dispozitiv. În aceste condiții , noi nu avem cum să facem verificarea persoanei, care a denumit rețeaua wifi în acel mod.'' a precizat judecătoarea Laura Radu, Purtător de Cuvânt al Tribunalului București, în cadrul unei intervenții la România TV.

Amintim faptul că avocata fostului vicepremier Sevil Shhaideh și a lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a precizat ca va sesiza Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) si Inspecția Judiciară (IJ) după ce ar fi găsit la Tribunalul București o rețea de wi-fi cu denumirea "Mu*e PSD", pentru a vedea circumstanțele creeării acestei rețele de wifi.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.84