”Mu#e PSD”. Protest după ce Răzvan a rămas fără permis și plăcuțe

Scutaru Cristina / 30 iul 2018 / 10:20 Salveaza PDF Comentarii
Dide
Dide

Răzvan, posesorul autoturismului cu numărul anti-PSD, a fost oprit de polițiști luni dimineața. I-a fost suspendat permisul şi a rămas fără plăcuţele de înmatriculare.

În acest context, Cristian Mihai Dide anunță un protest spontan la ora 14:00, luni, la Brigada Rutieră.

”Răzvan, proprietarul Audi cu #MUI#E PSD a fost oprit în Bucucurești. I s-au luat numerele și permisul. La ora 14:00 protestăm la Udriște”, a scris protestatarul pe Facebook.

Ambasada Suediei a precizat că se poate circula fără probleme cu numere personalizate.

”În acest weekend, câteva site-uri din presa românească au spus că plăcuţele de înmatriculare personalizate suedeze nu sunt permise în afara graniţelor Suediei. Aceste informaţii făceau referire la o maşină înmatriculată în Suedia, cu plăcuţe de maşină personalizate, care a fost în centrul atenţiei presei în ultimele săptămâni. Articolele s-au răspândit pe canalele social media şi prin intermediul unor site-uri de presă care nu au verificat corectitudinea informaţiei. Ulterior, unele dintre site-uri şi-au şters sau modificat respectivele articole. Ambasada Suediei în România vrea să clarifice faptul că plăcuţele de înmatriculare personalizate, emise de Agenţia suedeză de Transport, sunt valide pentru călătoriile în Uniunea Europeană. Numerele personalizate ar trebui să fie mereu însoţite de documentele oficiale atât ale plăcuţelor originale, cât şi ale celor personalizate", se precizează pe contul de Facebook al Ambasadei Suediei în România.

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24