Mu#e PSD. Poliția, anchete pentru mesaje obscene în Bistrița și Năsăud

Șofer anti-PSD
Șofer anti-PSD

Poliţiştii fac verificări în cazul unor mesaje anti-PSD apărute la sfârşitul săptămânii trecute pe un zid de lângă casa memorială a scriitorului Liviu Rebreanu, din oraşul Năsăud, şi pe o motocicletă parcată şi fotografiată în faţa sediului PSD din municipiul Bistriţa.

Faptele ar putea fi încadrate ca şi contravenţii prevăzute de Legea 61/1991. La fel ca și în cazul plăcuţelor de înmatriculare fabricate în Suedia care au constituit subiect de presă în ultimele săptămâni, mesajul Mu#e PSD a fost scris cu vopsea pe zid, iar cel de pe motocicletă fiind sub forma unui abţibild.

'Nu există o sesizare, dar, în urma imaginilor apărute în mass-media, poliţiştii din Bistriţa şi cei din Năsăud efectuează verificări pentru a stabili dacă faptele respective constituie o contravenţie prevăzută şi sancţionată de Legea 61/1991', a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Diana Pintea.

Mesajul de pe zid va fi șters

Directorul Complexului Muzeal Bistriţa-Năsăud, Alexandru Gavrilaş, în subordinea căruia se află casa memorială a scriitorului Liviu Rebreanu, spune că zidul respectiv nu face parte din această secţie a muzeului şi că ar ţine de Drumurile Naţionale, dar că va lua măsuri ca acesta să fie curăţat. În ceea ce priveşte proprietarul motocicletei inscripţionate cu mesajul anti-PSD, acesta a fost surprins duminică seara de un jurnalist bistriţean, Cristian Berari, în parcul municipal, şi i-a declarat acestuia, conform materialului video postat de jurnalist pe Facebook, că se numeşte Cristi, că are 27 ani şi că gestul său reprezintă 'atitudinea unui om ajuns la saturaţie'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel