MTS a alocat 500.000 de lei pentru reparaţia acoperişului de la Bazinul Olimpic de Înot

Inot
Inot

Președintele Consiliului Județean Maramureș a anunțat, miercuri, într-o conferință de presă, că Ministerul Tineretului și Sportului banii necesari pentru repararea acoperișului de la Bazinul Olimpic din municipiul Baia Mare. 

"Am vorbit cu ministrul Tineretului și Sportului,  dl. Marius Dunca, iar banii, aproximativ 500.000 de lei, necesari pentru reparaţia acoperişului au fost alocați astăzi. Aceasta este o veste foarte bună, astfel încât procedurile mai departe trebuie făcute de către Direcția Județeană pentru Tineret și Sport (DJTS) pentru a avea cât mai repede un constructor și a finaliza reparația acoperişului în cele mai bune condiții, ca activitatea să fie reluată", a declarat Gabriel Zetea.

Conform Agerpres, președintele CJ Maramureș a susținut că este complet nemulțumit de atitudinea directorilor din Direcția Județeană pentru Tineret și Sport, aflată în subordinea MTS. Nemulțumirea intervine în urma faptului că nu s-a acționat hotărât pentru a opri distrugerea acoperișului, ceea ce a dus la întrerupeea activității. 

[citeste si]

Pe parcursul acestei săptămâni, părinții mai multor sportivi din municipiul Baia Mare au protestat în fața Bazinului Olimpic de Înot, deoarece erau nemulțumiți că elevii nu se mai pot antrena.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel