MRU: Udrea e toxică

Președintele Forței Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, o acuză din nou pe Elena Udrea, președinte al PMP, că i-a îndepărtat pe toți oamenii de calitate din jurul președintelui Traian Băsescu, spunând că rolul în politică al fostei democrat-liberale este "toxic".

"Sincer, cred că rolul doamnei Udrea în politică este profund toxic", a declarat Ungureanu, luni, la Gândul Live, adăugând că Udrea l-a atacat "în mod injurios" în ultima vreme.

Fostul premier a pornit ofensiva împotriva Elenei Udrea într-o scrisoare deschisă publicată săptămână trecută, pentru ca liderul PMP să-i răspundă de aceeași manieră. Cei doi apropiați ai președintelui își lansează acum atacuri reciproce, Udrea reproșându-i lui Mihai Răzvan Ungureanu că încearcă să se insereze în fuziunea PNL-PDL.

Fostul premier insistă că unul dintre oamenii care au contribuit la despărţirea preşedintelui Băsescu de oamenii de calitate cu care acesta a lucrat - începând cu Andrei Pleşu şi terminând cu Teodor Baconschi şi Adrian Papahagi - este tocmai Elena Udrea.

MRU, scrisoare Elenei Udrea: Aţi distrus dreapta. Plecaţi de lângă Băsescu

Liderul Forţei Civice a spus că tonul răspunsurilor care i-au venit, pe diverse căi, la articolele pe care le-a scris recent, în presă, este asemănător celui din perioada stalinistă. "Nu ai ce să cauţi în dreapta politică cu gândire stalinistă şi când te aştepţi doar la cultul personalităţii", a spus Ungureanu.

El a mai spus că există două nume în politica românească de care nu poţi face abstracţie când este vorba despre cei 10 ani de mandat ai preşedintelui Băsescu: Dan Voiculescu şi Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel