MRU: Traian Băsescu greșește. Sper ca Diaconescu să nu fie folosit

Mihai Răzvan Ungureanu, lider al Forței Civice, crede că președintele Traian Băsescu greșește investind totul pe singură carte, întrucât PMP este un proiect născut în epubetă. "Pierdere de energie politică", afirmă fostul premier.

"Continui să cred că PMP este un proiect de laborator, este un partid născut în eprubetă şi a investi într-un partid alcătuit precum substanţele chimice înseamnă pierdere de energie politică şi este, cred, o lovitură pe care o aduce obiectivului unităţii", a declarat Mihai Răzvan Ungureanu, duminică, într-o conferinţă de presă.

"Preşedintele Traian Băsescu greşeşte când investeşte totul pe o singură carte şi, în felul acesta, nu ajută obiectivul unităţii dreptei", a mai spus Ungureanu.

Fostul premier s-a referit și la candidatul PMP la alegerile prezidențiale, despre care președintele Traian Băsescu a afirmat ieri, la Sinaia, că are profilul şi pregătirea pentru această funcţie.

"Ne cunoaştem de 20 de ani, am lucrat împreună în nenumărate situaţii, îmi doresc, din prietenie şi consideraţie pentru domnia sa, să nu fie niciodată în postura de a fi fost folosit, şi sper că nu este obiectivul unui joc politic cinic", a afirmat Mihai Răzvan Ungureanu, care a vorbit și despre apelul pe care îl va face în perioada următoare către toţi votanţii dreptei.

"Vor fi asemenea apeluri publice: mergeţi, uitaţi-vă mai departe de ceea ce pare astăzi dreapta şi ajutaţi într-o construcţie. Nu cred în politica pământului pârjolit", a spus Ungureanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel