MRU se vrea europarlamentar sau președinte

mru
mru

Mihai Răzvan Ungureanu a explicat că intenționează să candideze la alegerile europarlamentare. Pe de altă parte, președintele Forței Civice nu exclude o candidatură la președinție, dacă partidul îl va desemna. 

MR Ungureanu vrea să fie europarlamentar doar pentru a tracta formațiunea și-și susține în continuarea părere că dreapta ar trebui să aibă o listă unică la europarlamentare. Cristian Preda, suspendat din PDL, a dezvăluit că PDL vrea să meargă singur la europarlamentare pentru că se simte păcălit după experiența cu ARD.

Președinte sau europarlamentar?

„Există în momentul de față două curente de gândire. Amândouă se leagă de felul în care se vor constitui listele pentru europarlamentare. Mulți dintre colegii mei consideră că lista ar trebuie deschisă de președintele partidului. Eu adaug o chestiune nenegociabilă. În condițiile în care aș deschide lista, o fac pentru capacitatea de tractare a listei, urmând ca după alegeri să mă dau deoparte din rândul europarlamentarilor”, a spus Mihai Răzvan Ungureanu la Digi24. Și candidatura la președintie îi surâde. Președintele FC spune că ar fi "onorat" dacă partidul ia o asemenea decizie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel