MRU: Putem miza pe încă o suspendare a lui Băsescu până în 2014

FORTA CIVICA - CONVENTIE NATIONALA - BUCURESTI
FORTA CIVICA - CONVENTIE NATIONALA - BUCURESTI

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat într-un interviu pentru "Academia Caţavencu" că există posibilitatea unei noi suspendări pentru preşedintele Traian Băsescu. "Prostia vine mai tot timpul în formă continuată", a spus MRU. Fostul premier nu a scăpat ocazia pentru a-i ironiza pe Victor Ponta şi Crin Antonescu şi a comentat modul în care vorbesc limbile străine.

Întrebat care "neamţ ar fi mai bun pentru România", cu trimitere la Mihail Neamţu, MRU a răspuns: "Ponta ar spune că Oktoberfest, foraibăr, ştecăr, glasvand. Antonescu n-ar spune nimic, în schimb ar gesticula în engleză: ză mazăr and ză fazăr. În aşa ilustră companie, propun un „ungurean”: Mihai Răzvan, baci moldovan", a spus MRU.

Ungureanu a promis că partidul său, Forţa Civică nu va da mită în alegeri, pentru că este nevoie de altceva. "Dacă electoratul nostru ar avea nevoie de astfel de stimulente, ori n-ar fi al nostru, ori n-am fi noi Forţa Civică. I-o umplu cu principii şi soluţii, cu speranţă şi încredere. Cu hrană, nu cu substanţe alimentare de amăgit foamea, căci valoarea nutritivă a politicii se măsoară prin aportul său la redobândirea gustului viitorului", a mai adăugat MRU.

Ungureanu a mărturisit că se consideră unul dintre urmaşii lui Traian Băsescu. "Îl urmez de ceva vreme pe Traian Basescu. Urmaşul, succesorul etc. se alege prin vot, nu prin voinţă individuală".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel