MRU îl provoacă pe Ponta. "Îl aștept în turul doi, ca să-l bat, să-l înfrâng"

Președintele Forței Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, îl provoacă pe premierul Victor Ponta, pentru alegerile prezidențiale. MRU este încrezător nu doar că va ajunge în turul doi, ci chiar că-l va bate pe premierul Ponta. 

"Dacă Victor Ponta va candida, îl aştept în turul doi ca să îl bat, să-l înfrâng", a declarat Ungureanu, potrivit Agerpres.

El a atras atenția: "Candidatul dreptei nu va avea de luptat contra unei alte persoane, ci împotriva 'partidului stat însuşi' Ce se naşte din pisică şoareci mănâncă. Ce se naşte din PCR şi se numeşte FSN e PSD şi are exact aceleaşi obiceiuri". 

Cu toate acestea, președintele FC nu crede că partidele de dreapta din România vor avea un candidat unic.

"Când văd cât de groasă este ceaţa din mintea unor lideri de partide din dreapta, cât de mare este dezinteresul în raport cu nevoia resimţită de o ţară întreagă de a-i da jos pe cei care se află astăzi la putere sau măcar de a echilibra viaţa politică din România, cât de groasa este lipsa de viziune politică şi cât de mediocră exprimarea politică, daţi-mi voie să mă îndoiesc. Sper să existe atâta luciditate încât să avem un candidat al forţelor de dreapta în competiţia prezidenţială", a adăugat Ungureanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel