MRU acuză mazilirea lui Diaconescu: "L-au umilit"

Prim-vicepreședintele PDL Mihai Răzvan Ungureanu iese din nou la atac împotriva Elenei Udrea și denunță jocurile pe care tabăra acestei din PMP le face pentru a-l înlătura pe prezidențiabilul formațiunii, Cristian Diaconescu.

"Ceea ce fac acum oamenii din jurul Elenei Udrea e un joc profund degradabil. Este profund nedrept să-l târăști pe Cristian Diaconescu într-un joc de această factură. Este evident că cei din PMP știau că urmează să îl retragă pe Diaconescu și să o numească pe Udrea, dar nu văd de ce trebuia umilit Cristian Diaconescu în acest fel.

Vorbim aici de un om care și-a făcut datoria față de statul român cu vârf și îndesat, de un om politic asupra căruia nu planează nicio acuzație degradantă. Însă doamna Elena Udrea și oamenii din jurul ei l-au folosit pentru a-și face propriile jocuri politice. Am atras atenția în nenumărate rânduri asupra rolului doamnei Elena Udrea în politică, și am fost la rândul meu jignit. Cred că acest act de înlăturare a lui Cristian Diaconescu spune totul despre cum înțelege doamna Elena Udrea să lucreze în politica românească", a scris MRU pe Facebook.

Cristian Diaconescu este pe punctul de a rămâne fără  poziția de prezidențiabil al PMP. După ce persoane din partid i-au contestat prestația fostului social-democrat, este de așteptat ca Elena Udrea să candideze la Președinție din partea taberei lui Traian Băsescu.

Cristian Diaconescu candidează la Președinție și fără susținerea PMP

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel