Mărțișoare 2019. Inedit. Dulceață de papaya cu aur comestibil

Alexandru Ichim / 25 feb 2019 / 20:11 Salveaza PDF Comentarii
FOTO: Facebook / Ion Iagăru
FOTO: Facebook / Ion Iagăru

Dulceață de papaya cu aur comestibil, este mărțișorul inedit, găsit în cadrul unui târg organizat pe holul principal al Spitalului din Caracal. Evenimentul este unul caritabil și face parte dintr-o strângere de fonduri pentru achiziția unui linoleum antibacterian în toată Secţia neonatologie a spitalului.

Mărţişoarele au fost puse deja în vânzare de către preotul Ioan-Doru Iagăru, iar dulceața a fost făcută de către soția sa. 

”Mărţişorul din anul acesta va fi o surpriză care sperăm să ne ajute să ne onorăm promisiunea de a finaliza montarea de linoleum antibacterian în toată secţia de Neonatologie a Spitalului Municipal Caracal”, susține preotul pe pagina sa de Facebook. 

De câți bani este nevoie

 

Târgul se desfăşoară în această săptămână, zilnic, pe holul principal al Spitalului Caracal. Au fost vândute deja 12 din cele 100 de borcane cu dulceaţă cu aur. Dacă vor fi vândute toate mărţişoarele, va fi obţinută suma de 10.000 lei.

Pentru a monta linoleum antibacterian în Secţia de neonatologie de la Caracal este necesară o sumă de peste 16.000 lei, dar spitalul va contribui și el cu o parte din bani.

În această acţiune caritabilă, preotul Iagăru este ajutat şi de elevi de la şcoli şi licee din Caracal.

 

Vezi și: 

Scenariu în presa franceză despre Kovesi. Mesaj de forță pentru România

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28