Motociclist, ucis cu o singură lovitură, la Târgu-Jiu

Un motociclist foarte cunoscut în oraşul Târgu-Jiu a fost ucis cu un singur pumn.

Scandalul a avut loc într-un local din Târgu-Jiu, potrivit România TV. Motociclistul şi un bărbat s-au luat la ceartă, chiar în faţa celorlaţi clienţi. Nu se cunoşteau, dar alcoolul le-a întunecat minţile. Motociclistul a primit un pumn drept în faţă, s-a dezechilibrat şi s-a lovit cu capul caldarâm. Prietena lui a încercat să-i dea primul ajutor.

Poliţiştii şi un echipaj SMURD au sosit la faţa locului. Medicii s-au străduit zeci de minute să-l readucă la viaţă pe motociclist.

"Am găsit o persoană în stop cardio respirator. Am început imediat resuscitarea, din păcate nu a putut fi transformată în succes", a declarat un medic din cadrul SMURD.

"Victima decedase în urma loviturilor aplicate de la agresor. Se continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor concrete în care a avut loc acest conflict", a precizat procurorul care anchetează cazul.

Agresorul a fost imobilizat de cei prezenţi şi predat poliţiştilor. A fost reţinut, însă abia când se va trezi din beţie va înţelege ce a făcut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel