Motocicletele noastre preferate din 2018

Pasionații de motociclism au în fiecare an o serie interminabilă de motive de bucurie, având parte de o gamă din ce în ce mai diversificată de modele care se potrivesc cu toate gusturile și buzunarele. Bineînțeles, piața autohtonă de motociclete este încă la un nivel destul de anemic, mai ales în comparație cu restul Europei, dar numărul de înmatriculări este în permanentă creștere, lentă dar sigură, iar cluburile de motocicliști devin comunități din ce în ce mai diverse de oameni.

Vă prezentăm în continuare 4 dintre modelele noastre preferate de motociclete produse în 2018 – alegerile acestea nu se bazează exclusiv pe design, putere, dotări ori pe orice alt aspect singular, ci le ia pe toate în considerare, fără a ignora nici prețul de vânzare.

Indian Scout Bobber

Brandul Indian Motorcycle a fost cumpărat și revitalizat de Polaris în 2011, iar faimoasa marcă se bucură din nou de succesul răsunător al secolului trecut. Scout Bobber-ul 2018 este un power cruiser american cu o sensibilitate estetică de factură clasică, dar construit pe baza celor mai moderne tehnologii – dezvoltă până la 94 de cai putere printr-o motorizare de 1133cc si prezintă o serie de finisaje premium cu vopsea neagră aplicată pe anumite elemente ale caroseriei. Un look de impact, care emană putere și rafinament deopotrivă. Prețul este foarte avantajos în comparație cu celelalte modele de motociclete Indian, iar Scout Bobber-ul este disponibil în 4 opțiuni de culoare.

Kawasaki Z650

Kawasaki Z650 este o motocicletă sport deghizată într-un model naked – folosește același motor ca Ninja 650, cu o capacitate de 650cc și o putere de 67cp, iar greutatea și dimensiunile reduse o transformă într-un model perfect pentru utilizare urbană. Aceste calități sunt întărite și de o înălțime de șa de numai 790mm, lucru care îi oferă o manevrabilitate de invidiat, precum și ușurează coborârea picioarelor la sol în momentul staționării la semafor. Nu dezamăgește nici la capitolul dotări și tehnologie, cu un ambreiaj avansat Assist & Slipper pentru simplificarea trecerii în treaptă inferioară, ABS și multe altele. Din punct de vedere al designului, inginerii Kawasaki se ridică din nou la înălțimea așteptărilor, Z650 având un stil ultra-modern și o caroserie modelată cu unghiuri ascuțite – un aspect agresiv, specific modelelor japoneze. Iar cu un preț situat sub 6500 eur, pachetul devine aproape irezistibil.

 

Aprilia Shiver 900

Cu 95 de cai putere și un motor de 896cc, Aprilia Shiver 900 este la înălțime în lista motocicletelor mid-size. Într-un pachet care costă sub 9000 eur, inginerii italieni au reușit să includă tot ce v-ar fi necesar pentru o experiență excelentă de pilotare: ABS, computer de bord, sistem de control al tracțiunii, Ride by Wire pentru eficientizarea consumului, suspensii reglabile și nu numai. Nu lasă de dorit nici când vine vorba de aspect – accentele roșii ale cadrului și suspensiilor de pe spate îi dau un aer modern și non-conformist, cu siguranță pe placul celor interesați atât de putere cât și de aspect. Dacă sunteți în căutarea celui mai bun raport preț/calitate, atunci căutarea dumneavoastră a luat sfârșit cu Shiver 900.

 

Yamaha XRS 700

Motocicleta Yamaha XRS 700 moștenește stilul clasic al modelelor XS650 din anii 60 și 70 ai secolului trecut – forma rezervorului și a țevii de eșapament, șaua, ghidonul și jantele spițate, toate acestea sunt un deliciu pentru nostalgici și pentru cei cu gusturi old-school. XRS 700 se găsește la intersecția dintre vechi și nou, aspectul vintage fiind împletit cu performanțele așteptate de la un model din 2018; o motorizare de 689cc cu 2 cilindri dezvoltă până la 74cp, designul cadrului este regândit pentru o mai bună centralizare a masei iar ABS-ul este inclus. Toate acestea sunt ambalate și oferite publicului larg la un preț care nu trece de 8000 de euro.

Bineînțeles, o privire completă asupra celor mai inspirate și mai interesante modele de motociclete din 2018 ar ocupa probabil ceva mai mult spațiu decât Istoria Literaturii a lui G. Călinescu, ba mai mult, scrierea unei astfel de trecere în revistă s-ar întinde până în 2019, moment în care noile modele vor fi apărut deja. Dacă vă gândiți să cumpărați o motocicletă nouă, porniți de la aceste 4 modele ca sursă de inspirație și interesați-vă într-un catalog online al unui  dealer de motociclete din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel