Motivul pentru care un deținut de la Jilava nu vrea să fie eliberat

Un deținut sârb de la Jilava nu vrea să fie eliberat condiţionat de frică că după ce va ieşi din arest, el va fi extrădat în Bosnia, acolo unde are de executat o altă condamnare.

Cetăţeanul sârb în vârsta de 64 de ani a pus autorităţile române într-o situaţie nemaiîntânită. El nu doreşte să iasă din penitenciarul Jilava, acolo unde a executat o pedeapsă de 3 ani de închisoare, deşi are acest drept de la începutul anului 2016.

Motivul pentru care nu vrea să fie eliberat este acela că bărbatul are deja o decizie definitivă de extrădare în Bosnia, ţara sa natală, acolo unde trebuie să execute o pdeapsă de aproximativ un an şi jumătate de închisoare. El mai spune că dacă va ajunge în arest în Bosnia va fi tratat ca un terorist şi că va fi chiar torturat, totul din cauza unor fapte pe care bărbatul spune că nu le-ar fi comis. Sârbul mai explică că s-ar fi produs o confuzie din cauza numelui şi a asemănării cu personajul care a fost de altfel condamnat.

În aceste momente, la Curtea de Apel Bucureşti este pe rol un proces prin care cetăţeanul sârb a solicitat anularea deciziei de extrădare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel