Motivul pentru care un bebeluș a primit numele 'HTML'

Foto ilustrativ. Imagine de Zozz_ de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Zozz_ de la Pixabay

Doi părinți au ales pentru bebelușul lor numele 'HTML'.

Un bebeluș din Filipine a fost numit 'HTML' de către părinți. Decizia i-a aparținut în principal tatălui, în semn de recunoștință pentru profesia lui. 

Bărbatul este de meserie web developer și a dorit să-și numească fiul HTML, respectiv Hypertext Mark-up Language Rayo Pascual. El a devenit cunoscut după numele pe care i l-a pus copilului, scrie Daily Mail.

Anunțul a fost făcut de părinți prin intermediul unei postări pe Facebook. În timp ce unii internauți au apreciat originalitatea, alții s-au întrecut în glume pe seama numelui 'HTML'.

De altfel, bărbatul a povestit că, în familia sa, numele neobișnuite sunt des întâlnite. 

Cazuri similare

Un tată și-a numit fiul după departamentul în care lucrează

Slamet Wahyudi, un funcționar public din Indonezia, și-a numit fiul „Departamentul de Comunicare Statistică”, în cinstea locului său de muncă. Bărbatul a dezvăluit că a stabilit cu soția sa, în timpul sarcinii, că în cazul în care va da naștere unui băiat, el să fie cel care alege numele. 

Așa a ajuns să aleagă „Departamentul de Comunicare Statistică” și, deși „a sunat ciudat la început”, în cele din urmă, soția lui a fost de acord, potrivit Mirror

Copilul s-a născut în luna decembrie, iar familia și prietenii cuplului s-au arătat îngrijorați cu privire la alegerea numei. Totuși, într-un act de compromis tatăl a fost de acord ca fiul său să poarte numele „Dinko” în viața de zi cu zi. 

Dinas Komunikasi Informatika Statistik (Dinko), este numele care apare într-o imagine. 

Nu este clar dacă autoritățile indoneziene au acceptat oficial numele „Departamentul de Comunicare Statistică” pentru copil. 

Bărbatul de 38 de ani a aderat la serviciul public indonezian în 2009 și speră că băiatul său va crește „devotat familiei sale.”

Un cuplu și-a numit gemenii Covid și Corona, apoi s-a răzgândit 

Un cuplu de indieni din Raipur părea decis să-și numească gemenii născuți în timpul izolării Covid și Corona. Potrivit agenției Press Trust of India, pentru cei doi, 'Covid și Corona' însemna victorie în vremuri grele. 

Totuși, într-un final, părinții s-au răzgândit. Contactați ulterior de India Today, ei au mărturisit că ideea numelor le-a aparținut cadrelor medicale din spital și că nu mai vor să-și numească gemenii după o boală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel