MOTIVUL CRIMEI din Prahova. Un tânăr de 22 de ani, tatăl a doi copii, a fost ucis

Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay

Ies la iveală noi detalii în cazul crimei din Prahova. Un tânăr de 22 de ani a fost ucis la o petrecere, iar doi copii au rămas fără tată. 

În noaptea de sâmbătă spre duminică, un tânăr de 22 de ani, tată a doi copii, a fost ucis. Bărbatul a fost bătut cu bâte și obiecte din metal, iar mai apoi înjunghiat în abdomen, în urma unui scandal izbucnit la o petrecere din comuna prahoveană Dumbrava. 

Principalul suspect al crimei a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. 

Motivul crimei din Prahova

Presa locală scrie că la petrecere au fost prezenți mai mulți tineri cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani. La un moment dat, unul dintre ei s-ar fi supărat pentru că ar fi găsit în paharul său, plin cu alcool, scrum de țigară. La scurt timp s-a iscat o ceartă și tânărul de 22 de ani, indicat ca fiind autorului gestului, a plecat din casă. 

Acesta a fost însă urmărit pe străduțe, prins în centrul comunei, bătut și înjunghiat. Bărbatul și-a dat ultima suflare în drum spre spital, scrie ziarulincomod.ro.

Ceilalți petrecăreți ar fi încercat să mușamalizeze crima și le-au spus oamenilor legii că victima și-ar fi produs rana cu un cuțit de bucătărie. 

În urma audierilor la care au fost duși patru tineri, unul a fost reținut ca principal suspect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel