Moțiunea de cenzură, EȘEC anunțat? Caramitru: PNL ar vrea, dar NU EXISTĂ AȘA CEVA!

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Andrei Caramitru, cândva comunicator oficial al USR-ului, nu dădea nicio șansă demersului PNL de astăzi! ”Consider că cineva în momentul în care a semnat practic a decis să voteze moțiunea de cenzură” a spus Ludovic Orban astăzi, cu privire la moțiunea de cenzură. 

Se pare că ar fi 237 de semnături pentru moțiunea PNL prin care Ludovic Orban își propune dărâmarea Guvernului Dăncilă. Dar alternativa n-a fost prezentată țării, singura care a circulat a fost generată de negocieri cu privire la un Guvern din care ar face parte toate partidele de Opoziție. 

Într-o postare de la sfârșitul lunii august, Andrei Caramitru spunea despre această variantă ca toate partidele să guverneze că e dorința PNL-ului, dar e greu să faci așa ceva, pentru că nu există așa ceva. El spunea atunci că varianta cea mai credibilă e ca Guvernul Dăncilă să rămână minoritar până la anticipate. 

Nu știm dacă Andrei Caramitru s-a răzgândit între timp, așa cum a făcut-o pe alte subiecte, dar iată ce scria în august și ce analiză cantitativă făcea fostul comunicator al lui Dan Barna:  

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel