Moţiune Ion Ştefan. Florin Iordache, anunţ de la tribuna Camerei Deputaţilor: Declar şedinţa ÎNCHISĂ!

Florin Iordache a închis şedinţa în care s-a citit moţiunea simplă adresată ministrului Ion Ştefan. 

Moţiunea simplă "Guvernul PNL după Grindă se cunoaşte!", împotriva ministrului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, a fost citită astăzi, începând cu ora 16.00, în plenul Camerei Deputaţilor. Dezbaterea moţiunii nu a mai avut loc însă, din cauză că ministrul Ion Ştefan nu se simţea bine.

"Fac anunţul atât pentru presă cât şi pentru colegii noştri care urmăresc dezbaterea. Din cauza stării de sănătate, în urma consultării domnului ministru Ion Ştefan, după consultarea cu liderii de grup vom finaliza citirea moţiunii astăzi iar dezbaterea din partea grupurilor parlamentare va avea loc la o altă dată pe care o vom stabili de comun acord", a anunţat preşedintele de şedinţă, Florin Iordache. 

Ce spun iniţiatorii moţiunii

Ministrul Ştefan este acuzat, în moţiunea simplă iniţiată de PSD, prin care i se cere demisia, de fals în acte publice, "neanchetat încă de organele abilitate, din motive greu de înţeles". Potrivit PSD, Ion Ştefan şi-a început mandatul "cu un fals, de la care i se trage şi bine-cunoscuta poreclă de ministrul 'Grindă'; în mod ironic, ministrul a devenit mai cunoscut după porecla sa, decât după numele său real".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel