Moţiune de cenzură. Ponta explică cum va vota

Victor Ponta a explicat la România Tv cum va vota moţiunea de cenzură a opoziţiei, care va fi prezentată luni în Parlament şi va fi votată miercuri.

"Eu o voi vota în măsura în care cei care au iniţiat-o, PNL şi USR, vor înţelege şi vor fi de acord ca soluţia propusă după Dăncilă să fie un Guvern format cu oameni buni şi din PSD şi din ALDE care să reziste acolo, să guverneze pentru România nu pentru partidul lor şi să-şi facă treaba ca Guvern până cel puţin după alegerile prezidenţiale." a fost declaraţia fostului premier.

"Voi vota în aceste condiţii." a mai spus el, detaliind condiţiile în care va da vot pozitiv: "Aştept şi mâine şi poimâine. O să insist în continuare că dacă rămâne pe formula PNL - pleacă Dăncilă vine Orban - nu o să o votez şi nu sunt de acord, căci nu cred că este un lucru bun. Dacă cei la PNL şi USR vor spune: Da, domnule, hai să ne aşezăm la masă! Nu facem un guvern de partid, adică să înlocuim Guvernul făcut de Dragnea la K10 cu Guvernul făcut de Orban la Modrogan. Nu! Nu cred că este o soluţie bună. Ne aşezăm şi facem un Guvern pentru România, pentru anul Centenarului, pentru preşedinţia Uniunii Europene şi pentru trecerea cu bine a necazurilor care se arată, pentru că, să ştiţi, astea cu inflaţia, cu creşterea ratelor sunt semnele crizei. E ca la o boală, sunt semnele crizei dar boala urmează. Dacă e aşa, sigur, o votez" a declarat deputatul Victor Ponta la România Tv, duminică seara.

Vezi şi: Ludovic Orban, sprijin pentru moţiune. Există o nemulţumire mare în partidul de guvernământ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel