Moțiune cenzură. Senator PMP, ADUS cu ambulanța la vot. Ciutacu a IZBUCNIT

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

După ce senatorul PMP Cristian Lungu a fost adus, joi, de la spital din Cluj-Napoca, la Parlament, cu ambulanța, pentru a putea vota moțiunea de cenzură, jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat la România TV.

'De când ambulanța este folosită ca taxi? Cine plătește? Dacă azi-noapte, un caz grav din Cluj avea nevoie de ambulanță în timp ce domnul deputat (n.r. Cristian Lungu de la PMP) era pe ruta Cluj - București, pe taximetrie în ambulanță, cine răspunde? De când folosim ambulanța statului pe mijloc de transport?

Domnul deputat este bolnav, îi urez sănătate multă, dar dacă voia să facă acest sacrificiu politic îi punea PMP, din cei aproximativ 500.000 de euro pe care îi încasează pe lună, un elicopter privat pe care îl plătea. Am înțeles, nu mai putem cu odiosul Guvern Dăncilă, te sui în elicopter, tai chitanță domnului Tomac și plătești.

Eu vreau să știu cine răspunde pentru faptul că ambulanța a plecat de la Cluj, în loc să se ocupe de urgențele din acel județ, l-a adus pe domnul deputat la Parlament ca să voteze la moțiunea de cenzură. Cine plătește și cine răspunde pentru scoaterea din fluxul zilnic a unei ambulanțe? Asta mă interesează. În rest, bravo domnului deputat că a venit să voteze.' a spus Victor Ciutacu, într-o intervenție la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel