Moscova se implică în alegerile din Moldova. „Consultanții ruși“, filmați în sediul socialiștilor

Au fost publicate noi dovezi care demonstrează că Partidul Socialiștilor și în special Ion Ceban a beneficiat de sprijin din partea consultanților ruși, fapt calificat anterior de Dodon ca fiind „un fals”.

RISE Moldova publică noi dovezi care demonstrează că Partidul Socialiștilor și în special Ion Ceban a beneficiat de sprijin din partea consultanților ruși, fapt calificat anterior de Dodon ca fiind „un fals”. Este vorba de un video realizat de Igor Dodon în timp ce staff-ul PSRM sărbătorea victoria lui Ion Ceban la primăria Chișinău și în care apar și consultanții politici ruși care ar fi, de fapt, agenți FSB și SVR.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Frisemoldova%2Fvideos%2F355383962219483%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

Recent Igor Dodon afirma că PSRM și el nu au apelat niciodată la consultanți străini.

„Nici într-o campanie electorală nu am apelat la consultanți străini. Dar știm că oponenții noștri fac asta. Știm. Și volumul mijloacelor bănești care s-au îndreptat în acest scop. Campania noastră e onesta și curată”, a declarat Dodon zilele trecute, în cadrul unei emisiuni de la N4, potrivit Deschide.md.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel