Moscova, afectată de cele mai mari ninsori din iarna aceasta

Descriere foto:

Moscova este afectată de miercuri de cele mai mari ninsori căzute anul acesta, fiind acoperită cu un strat consistent de zăpadă.

Capitala Rusiei, Moscova, este afectată de miercuri de cele mai mari ninsori căzute anul acesta, cu un strat de zăpadă de peste 20 de centimetri, fapt ce a îngreunat traficul auto şi pietonal şi a obligat serviciile de deszăpezire ale Primăriei să lucreze la capacitate maximă pentru a curăţa străzile şi trotuarele, relatează EFE.

'În ultimele 24 de ore am curăţat peste 700.000 metri cubi de zăpadă de pe străzile oraşului', a declarat presei adjunctul primarului Moscovei, Piotr Biriukov, care a subliniat că maşinile de deszăpezire şi operatorii lor au lucrat fără încetare.

Autorităţile au cerut locuitorilor să evite pe cât posibil să folosească maşinile personale şi să opteze pentru transportul public, pentru a facilita operaţiunile de curăţare a străzilor. Potrivit prognozei meteo, ninsorile vor continua să cadă la Moscova şi în cursul zilei de joi când se aşteaptă o scădere cu 2 grade a temperaturilor, iar termometrul să afişeze -10, sau chiar -12 grade sub zero.

[citeste si]

Pentru sfârşitul săptămânii se aşteapă alte ninsori abundente, care ar putea aşterne un strat de zăpadă de până la 35 de centimetri în unele sectoare ale capitalei ruse.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22