Moș Nicolae locuiește în Cluj-Napoca. A fost condus la Secția de Poliție - foto

IPJ Cluj a postat dovada că Moș Nicolae are domiciliul în Cluj-Napoca.

Moș Nicolae aduce daruri copiilor în ajunul sărbătorii de Sfântul Nicolae, în seara zilei de 5 decembrie. Cu această ocazie, Poliția Cluj a postat un mesaj amuzant pe Facebook, arătând că moșul o ajungă astăzi la toți copiii cuminți.

'Azi, polițiștii de ordine și siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 5 Poliție - au legitimat o persoană suspectă, care avea un bagaj mare și se deplasa greoi!

Conform primelor informații, acesta ar fi încercat să intre într-un apartament de pe raza cartierului Grigorescu...Pentru lămurirea tuturor aspectelor legate de acest incident, bărbatul a fost condus la sediul secției de poliție. După multe ore de audieri, polițiștii au ajuns la o concluzie: MOȘ NICOLAE LOCUIEȘTE ÎN CLUJ-NAPOCA! ???? Avem dovada mai jos!

PS: După lămurirea tuturor aspectelor, Moșul a fost lăsat să plece. Ne-a spus că are multă treabă și ne-a asigurat că o ajungă la toți copiii cuminți.' se arată într-o postare a IPJ Cluj pe pagina oficială de Facebook a instituției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel