Moș Nicolae a ajuns... cu poliția, la un centru de plasament pentru copii

Foto: IPJ Satu-Mare
Foto: IPJ Satu-Mare

Încă de pe acum încep pregătirile pentru a avea sărbători de poveste. Acestea sunt un prilej de a-i avea pe cei dragi alături, de a celebra noul an și de a ne pune speranțe în viitor.

Pentru prea mulți, însă, această perioadă a anului nu este decât o altă ocazie de a-și aminti de greutăți și lipsuri. Dar, mai mult decât oricine, copiii nu ar trebui să își piardă nicicând credința în Moș Nicolae și spiritul sărbătorilor.

Din acest motiv polițiștii din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare s-au alăturat campaniei “Gecuțele lui Moș Nicolae”, inițiată de Asociația „Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului” din municipiul Satu Mare, în cadrul căreia funcționează și Centrul de zi „Sfânta Tatiana”, pentru a aduce zâmbetul pe fața copilașilor care l-au așteptat pe Moș Nicolae.

Astfel, polițiștii satmareni au fost ajutoarele lui Moș Nicolae pentru 25 de copilași frumoși și veseli, cărora le-au dăruit din tot sufletul cadouri pentru a aduce zâmbetul pe buzele lor și de a-i ajuta să își păstreze speranța. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel