"Moş Crăciun poartă mască". Mesajul anului pentru cei mici

Premierul Italiei, Giuseppe Conte, a anunţat că "Moş Crăciun poartă mască" în acest an. 

Moş Crăciun poartă mască şi poate merge oriunde în lume cu un certificat de călătorie, a scris joi pe Facebook premierul italian pentru a-i linişti pe copiii din ţara sa în legătură cu sărbătorile de sfârşit de an, relatează AFP.

"Moş Crăciun mi-a garantat că are deja un certificat internaţional de călătorie: poate călători peste tot şi împărţi cadouri tuturor copiilor din lume", a scris Giuseppe Conte ca răspuns la scrisoarea unui băieţel de cinci ani pe nume Tommaso, care i-a cerut premierului italian să nu-l izoleze pe "Babbo Natale". "Mi-a confirmat că foloseşte întotdeauna masca şi menţine distanţa corectă pentru a se proteja pe sine şi pe toţi cei pe care îi întâlneşte", a adăugat premierul italian, conform Agerpres. 

Ce trebuie pus sub brad



El l-a sfătuit apoi pe băiat să pună sub brad, pe lângă lapte cald şi biscuiţi, o sticluţă cu gel dezinfectant.

"Vreau să-ţi spun că nu va fi necesar să precizezi în scrisoarea ta către Moş Crăciun că ai fost cuminte, pentru că i-am spus eu deja", a continuat şeful guvernului italian.

"Am auzit, de asemenea, că vrei să-i ceri lui Moş Crăciun să alunge coronavirusul. Nu uita să-i ceri şi un alt cadou", a spus Giuseppe Conte în încheierea mesajului.

Italia, prima ţară din Europa afectată în primăvară de pandemia de COVID-19, se confruntă de câteva săptămâni cu un al doilea val virulent şi a depăşit recent un milion de cazuri de coronavirus.

Indiferent care va fi evoluţia pandemiei în următoarele săptămâni, ministrul afacerilor regionale, Francesco Boccia, a declarat joi că în acest an Crăciunul va fi sărbătorit în familie, într-un cadru foarte restrâns.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel