Moş Crăciun merge cu "Tramvaiul de Poveste", în Bucureşti. Traseul şi programul

Sursa: Facebook STB
Sursa: Facebook STB

„Tramvaiul de Poveste” a ieșit la colindat, spre bucuria călătorilor mici și mari, și a celor pasionați de mijloacele de transport de epocă. Primul traseu a creat entuziasm și veselie în jur, oamenii fiind impresionați de atmosfera de poveste pe care STB SA a reușit să o creeze cu ocazia sărbătorilor de iarnă. 

Moș Crăciun și spiridușii săi au întâmpinat copiii și au cântat colinde împreună cu aceștia pe tot parcursul călătoriei. De asemenea, au oferit dulciuri tuturor celor care erau în stații și care și-au dorit să facă o poză cu tramvaiul frumos împodobit și luminat.

„Tramvaiul de Poveste” va circula în fiecare zi, până pe 26 decembrie, în intervalul orar 16:00-21:00, pe traseul Piața Presei, Bulevardul Expoziției, Bulevardul Ion Mihalache, Piața Victoriei, Gara Basarab și retur, cu plecare de la terminalul Piața Presei la orele 16:00, 17:40 și 19:20, iar de la terminalul Gara Basarab la orele 16:45, 18:25 și 20:05.

STB SA vă așteaptă, cu mic cu mare, să luați parte la minunata poveste urbană pe care o oferă în dar publicului larg în aceste zile sfinte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel