Moș Crăciun ANONIM în Canada. Sute de oameni au primit cadouri SURPRIZĂ

Sute de oameni din Canada au avut parte de cadouri surpriză în ziua de Crăciun. Aceștia dau vina pe un Moș Crăciun anonim.

Câteva sute de rezidenţi din Edmonton (vestul Canadei) au avut parte de o surpriză din partea unui misterios Moş Crăciun, un plic cu un poem şi un card-cadou de 250 de dolari canadieni (160 de euro), au relatat sâmbătă mass-media canadiene, potrivit AFP.

Pe 24 decembrie, "am găsit la uşa mea, când m-am trezit, un foarte frumos card-cadou", a povestit pe Facebook o locuitoare din Edmonton,  Leigh-Ann MacNaughton. "Am plâns toată dimineaţa". În acest plic era un voucher pentru o sumă de 250 de dolari canadieni valabilă la magazinele Walmart şi un poem de speranţă şi solidaritate. 

Elisha Tennant, o locuitoare din cartierul North Glenora care şi-a pierdut slujba în timpul pandemiei, a spus că şi ea a plâns când a deschis plicul. "Este atât de emoţionant ca cineva să facă asta", a povestit ea vineri, potrivit postului public CBC. "Această sumă înseamnă o lună de cumpărături pentru noi".  

Potrivit CBC, care a contactat prin e-mail misteriosul binefăcător anonim, plicuri similare au fost trimise la 400 de persoane din acelaşi cartier din oraşul Alberta, provincie din vestul canadian. "Am decis să o fac pentru că mulţi oameni au avut un an foarte dificil şi am avut mijloacele de a-i ajuta", a explicat persoana care a făcut donaţia. "Sper că aceste cadouri să le dea oamenilor sentimentul că lumea este plină de bunătate şi un viitor mai bun nu este prea departe", potrivit Deschide.md.       

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel