Morți suspecte: Două femei, găsite moarte în casă la Brasov. Au rămas doar scheleții

cadavru lac
cadavru lac

Două femei au fost descoperite moarte în casă, după aproximativ doi ani în care nu au mai fost văzute. 

Pe scheletele celor două femei, mamă şi fiică, descoperite într-o casă din Braşov la jumătatea lunii ianuarie, nu s-au constat leziuni traumatice pe ţesuturile moi şi pe scheletul osos, arată concluziilor preliminare ale Serviciului de Medicină Legală, a declarat vineri, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Ionuţ Marin. 

"Dosarul se află în cercetare la Secţia 1 de Poliţie din Braşov. Potrivit concluziilor preliminare ale Serviciului de Medicină Legală Braşov, pe cele două schelete aflate în stare avansată de degradare, parţial scheletizate, nu s-a putut stabili cauza medicală a decesului, dar nu s-au constat leziuni traumatice pe ţesuturile moi şi scheletul osos. Se fac în continuare cercetări pentru a se stabili cauza decesului celor două femei", a precizat purtătorul de cuvânt. 

Reamintim că scheletele celor două femei, mamă şi fiică, au fost găsite, la jumătatea lunii ianuarie, într-o casă de pe strada Curcanilor, din municipiul reşedinţă, de către un vecin care a observat că uşile de la intrare erau forţate, el ştiind că acolo nu mai locuieşte nimeni. A sunat la 112, iar poliţiştii veniţi la faţa locului au descoperit schelete. Ultima dată cele două femei au fost văzute în perioada 2015-2016, relatează Agerpres.

[cieste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel