Monica Tatoiu: Nu i-am spus niciodată că îl iubesc, pentru că am fost influențată de mama

Foto: Facebook Monica Tatoiu
Foto: Facebook Monica Tatoiu

Monica Tatoiu a dezvăluit care e cel mai mare regret pe care îl are. 

Monica Tatoiu a fost invitata ediției de duminică a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, şi a răspuns la cele mai interesante întrebări legate de viaţa ei personală şi nu numai.

„Îl visez pe tata când sunt momente grele care vin în viață. Tata e acolo, eu vorbesc cu tata. Îmi reproșez că nu i-am spus niciodată că-l iubesc. Noi tot timpul ne-am certat. (...) Nu i-am spus niciodată că îl iubesc, pentru că am fost influențată de mama, care nu și-a iubit niciodată soțul. A fost o căsătorie aranjată. Nu i-am spus niciodată și nu l-am îmbrățișat niciodată. Nici nu știu unde e înmormântat tata, că eu nu le am cu morții și de-astea, dar din când în când îi fac o masă la un așezământ”, a spus Monica Tatoiu.

„Eu trebuia să fiu băiat, așa a spus și tata, nu le am cu îmbrățișările. Nu i-am spus niciodată că îl iubesc. Asta e viața, emoțiile trec, regretele rămân”, a mai spus Monica Tatoiu la Kanal D.
 

Cine nu are ce să caute în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”: Nu există așa ceva. Sunt corectă, imparțială!

Denise Rifai, întrebată, într-un interviu pentru DCNews, ce tip de invitat nu are ce să caute în emisiunea sa, pe cine nu ar invita, a zis: ”Nu există așa ceva. Sunt corectă, imparțială. În emisiune vine acel om interesant pentru public, care are ceva de spus”.

 

Denise Rifai, despre intrarea în politică. Motivul care a întors-o din drum: E ca-n iubire

 

Întrebată dacă, după demisia de la Realitatea, s-a gândit să intre în politică și să pună "stop" presei, jurnalista de la Kanal D ne-a spus:

„Am primit foarte multe oferte să intru în politică, dar le-am refuzat. Este ca în iubire, trebuie să apară acel bărbat căruia să îi spui Da cu toată inima. Nu a reușit să mă convingă niciun partid până acum că merită să renunț la profesia mea pentru o viață politică. A contat mult și faptul că îmi doresc să fac această emisiune, „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, un post generalist; e un format care mă pune în valoare ca jurnalist și intervievator și care răspunde curiozității publicului larg în ceea ce privește o serie de personalități ale scenei publice românești”, a explicat Denise Rifai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel