Monica Tatoiu: Merită să te faci de râs pentru o faptă bună

Monica Tatoiu se pricepe la afaceri, dar știe, de asemenea, că este în stare de orice, pentru o faptă caritabilă, chiar să interpreteze și să danseze moldovenește, alături de ansamblul "Cununa Carpaților".

Surpriză, vineri seară, la emisiunea "O dată-n viață", de la TVR 1. Monica Tatoiu a îmbrăcat costum popular din zona Râmnicu-Sărat și a încălțat opinci, oferind o reprezentație de zile mari.

Pe lângă faptul că a cântat și a dansat moldovenește, Monica Tatoiu a fost nevoită să intre și într-un țarc, pentru a tria puicuțele de cocoși.

Deși recunoaște că nu are voce, Monica Tatoiu a declarat, înainte de emisiune, că este încântată că melodiile pe care a trebuit să le interpreteze pentru emisiune sunt cu "strigături".

“Voi cânta două melodii. Una cu Matilda Pascal Cojocăriţa şi cealaltă singură. Mie îmi place muzica, dar nu am voce. O să mă chinui. E bine că aceste cântece sunt mai mult cu strigături”, a declarat Monica Tatoiu, pentru click.ro Monica Tatoiu.

“Cânt pentru Victor Marinescu, unul dintre dansatorii căluşari din Craiova, care suferă de ciroza hepatică şi nu are bani de medicamente. Fondurile care se vor stânge, le va folosi pentru tratament. Aşa că merită să te faci de râs pentru o faptă bună”, a mai declarat Monica Tatoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel