Monica Tatoiu: Când Sorin Blejnar va începe să scrie, România va avea cutremur politic

Monica Tatoiu a declarat, luni, la România TV, care va fi momentul în care în România se va declanșa un cutremur politic catastrofal.

Fostul şef al ANAF din perioada guvernării Boc, Sorin Blejnar, şi soţii Radu şi Diana Nemeş au fost astăzi audiați la Curtea de Apel Bucureşti, pentru un nou termen în dosarul Motorina.

Sorin Blejnar, soții Nemes și alte persoane au fost trimsie în judecată de DIICOT pentru constituire sau sprijinire de grup infracţional organizat, evaziune fiscală şi spălare de bani, iar prejudiciul în dosar este de aproape 60 de milioane de euro, potrivit antena3.ro.

În opinia Monicăi Tatoiu, faptul că Sorin Blejnar a fost audiat la Curtea de Apel este "foarte interesant": "Ceea ce mi se pare mie foarte interesant este că, astăzi, dl Blejnar a fost la tribunal cu soții Nemeș. Păi domnul ăsta când va începe să scrie, România va avea cutremur politic de gradul 9, mai ales pe zona PDL-ului", a declarat Monica Tatoiu, la România TV, recomandându-i nu doar fostului ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, ci și fostului președinte Traian Băsescu să se uite cu mare atenție la desfășurarea acestui proces.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel