Monica Pop, revoltată după o discuție cu profesorul Burnei: Așa e caracterul omului

Monica Pop a avut o discuție cu renumitul chirurg ortoped Gheorghe Burnei care a dus la concluzie dureroasă.

Curtea de Apel Bucureşti a decis că medicul ortoped Gheorghe Burnei, trimis în judecată pentru că ar fi primit mită de la pacienţi, a rămâs cu interdicţia de a profesa în spitalele publice, inclusiv la Spitalul "Marie Curie". Din acest motiv, copiii cu probleme grave sunt privați de dreptul a fi vindecați. 

”Dacă domnul profesor Burnei, chirug ortoped pediatric de talie mondială, nu ar fi fost ucis...  S-a făcut apel pentru ajutorul material pentru un băiețel cu tetrapareză spastică. Să plece afară pentru operație!

Am vorbit cu domnul profesor și l-am întrebat dacă opera așa ceva. Mi-a răspuns "SIGUUUR"! Cu ce rezultate? Am întrebat! BUNE, a răspuns dânsul cu modestie.

PRIN ÎNLĂTURAREA SA DORITĂ DE OAMENI DE JOASĂ SPEȚĂ, MII DE COPII SUNT PRIVAȚI DE POSIBILITATEA DE A SE TRATA! PROBABIL, NICI UN ALT MEDIC DE SPECIALITATE NU OPEREAZĂ AȘA CEVA, DIN MOMENT CE NU S-AU OFERIT! ȘI CÂȚI COPII AMĂRÎȚI OR MAI FI ÎN SITUAȚIA ASTA!

MEDICI INVIDIOȘI, CONSILIERI, MINISTRUL SĂNĂTĂȚII (CICĂ, TEHNOCRAT - ÎN A FACE RĂU), DORMIȚI LINIȘTIȚI? PROBABIL CĂ DA... CĂ AȘA E CARACTERUL OMULUI DE JOS!”, a scris Monica Pop.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel