Monica Pop, reacție dură în cazul Balaci: Criticați și corectitudinea?

Monica Pop sare în apărarea Sorinei Pintea care a fost pusă la zid de fiica marelui fotbalist Ilie Balaci. 

Prof. Dr. Monica Pop critică atitudinea fiicei marelui fotbalist Ilie Balaci care a lansat acuze dure la adresa ministrului Sănătății, Sorina Pintea pentru că a cerut o anchetă în care să se verifice modul de acțiune a personalului medical.

"Când a decis să deschidă ancheta respectivă, doamna ministru a urmărit să-şi facă reclamă, să se spună că munceşte. Să vadă lumea că lucrează! Mai bine s-ar ocupa de problemele reale din Sănătate, că pleacă lumea cu bacterii din spitale. Nici măcar nu cred că ştie cine a fost Ilie Balaci", a declarat fiica gloriei craiovene.

"E acuzata acum, total pe nedrept"

"CRITICATI SI CORECTITUDINEA? Ca nu mai ințeleg!
Media a criticat medicii pentru decesul subit al domnului Ilie Balaci! Sotia lui,,in schimb, le multumeste! Doamna Balaci spune ca ar imbrătisa medicii SMURD pentru tot ce au facut pt sotul sau!
In schimb, e acuzata acum, total pe nedrept, doamna Pintea, Ministrul Sanatătii! Că, daca a scapat de critici pînă acum, facind treaba buna, nu e bine,, nu-i asa?!
Cind s-a intimplat tragedia, presa critică a sarit la doamna Ministru iar dinsa a raspuns ca va declansa o anchetă. Corect, nu?!Acum e acuzata că a vrut sa-si facă imagine cu asta! Cum e posibil? Cum sa afle altfel? Nu e bine nicicum! Ce era sa raspundă? Că n-o interesează? Ca nu e treaba ei? Sau ce? Ce ati fi raspuns in locul ei?
Iar cu necropsia " necerută de familie", nu se cunoaste legea!!! E obligatorie la orice moarte subită! Pentru a sti exact ce a provocat decesul,, pentru a afla daca s-a gresit sau nu si pentru a se sti daca nu e vreo moarte violentă! Nu e normal?
Nu mai comentati ce nu stiti si nu cautati vinovati si acolo unde nu sint! Nu se poate trai numai cu rău!", a declarat Monica Pop.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel