Monica Pop: M-a sunat chiar președintele. Nu credeam că va fi atât de repede

monica pop
monica pop

Preşedintele Traian Băsescu a numit-o, marți, pe Monica Pop în Consiliul de Administraţie al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, pentru un mandat de 4 ani. Monica Pop este managerul Spitalului Clinic de Urgenţe Oftalmologice Bucureşti și s-a remarcat, în intervențiile din mass media, ca un critic al guvernelor Boc și Ungureanu.

”Întrebată dacă a discutat chiar cu președintele Traian Băsescu despre un mandat la Casa Națională de Asigurări, prof. Pop a confirmat că a fost sunată de Traian Băsescu.

”Da, m-a sunat chiar președintele. Nu mi-a propus nimic, doar m-a întrebat dacă aș dori să fac parte din Consiliul de Administrație de la CNAS, ca reprezentant al președinției. Eu respect instituția, evident că mă onorează propunerea. Am zis că aș dori să fac parte din CA la CNAS. Asta a fost tot. Nu m-a mai anunțat nimeni nimic. M-am gândit că o să dureze, am fost surprinsă când am aflat, atât de repede, că acest decret a fost semnat”.

Administraţia Prezidenţială a transmis, marţi, printr-un comunicat, că preşedintele Băsescu a semnat "Decretul pentru numirea doamnei prof. dr. Monica-Daniela Pop în Consiliul de administrație al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate pentru un mandat de 4 ani".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel