Monica Pop ia apărarea infirmierei care şi-a făcut poză cu Cotabiţă

În timp ce la Spitalul de Urgenţă Floreasca a fost deschisă o anchetă după ce în presă a apărut o fotografie cu Gabriel Cotabiță pe patul de spital.Majoritatea a condamnat gestul infirmierei care apare în imagine.Managerul general al Spitalului Clinic de Urgenţe Oftalmologice din Bucureşti, Monica Pop, afirmă că nu vede nimic scandalos în acea fotografie.

Prof. dr. Monica Pop susţine că în imaginea respectivă se vede că artistul era conştient şi că poza a fost făcută cu acordul lui.

"El era perfect conştient acolo, nu era intubat. Dacă a vrut să facă o poză cu infirmiera, nu înţeleg care e problema. Vedeţi că nu are niciun aparat pe el, e monitorizat doar. Dacă domnul Cotabiţă a fost de acord să facă acea poză, nu înţeleg care e impedimentul. Dacă nu a dorit, asta e problema lor", a declarat Monica Pop pentru ziarulring.ro.

La rândul ei, preşedinta Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, Carmen Mazilu, apreciază că greşeala infirmierei de la Floreasca a fost că a publicat fotografia.

Gabriel Cotabiță, NOUĂ imagine. Cum a fost fotografiat

Spitalul Floreasca a decis să deschidă o anchetă internă după ce o imagine cu Gabriel Cotabiţă care îl prezintă pe interpret alături de o femeie într-un halat albastru care stă alături de el în pat a devenit virală luni seară.

Pe perioada derulării anchetei, contractul de muncă al persoanei implicate a fost suspendat conform prevederilor legale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel