Monica Pop, după TĂIEREA finanțării spitalelor din Sectorul 1: GAFĂ politică

Monica Pop, medic la Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, a vorbit despre decizia primarului de la Sector 1 de a tăia finanțarea de la bugetul local pentru spitale.

Invitată la Antena 3, Monica Pop, medic la Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, a vorbit despre decizia primarului Clotilde Armand de a tăia finanțarea de la bugetul local pentru spitalele din Sectorul 1: 

„În afară de utilități, lucru care era foarte important, fiecare spital avea anual o alocație bugetară. Noi făceam un raport cu ce am dori să facem și ei erau executanții. Așa a fost până acum. Va fi o breșă serioasă în bugetul spitalului, era foarte important ajutorul lor. Într-un an, ne-au cumpărat un generator electric, e un lucru extraordinar. Credeți că doamna Clotilde Armand a spus cuiva că are de gând să facă așa ceva? Eu chem pe toată lumea care a beneficiat de acest ajutor, pe părinții copiilor. Oricum e greu de întreținut un spital.

Până când s-a inventat Asociația Spitalelor, ne-am plătit singuri, dar o să ne descurcăm, asta e situația și să nu creadă doamna că stăm doar în banii ăștia. Ar fi trebuit, după părerea mea, să suplimenteze, pentru că e un ajutor important. Este o gafă politică extraordinar de mare, un lucru care urâțește atât de mult poziția unui primar și partidul din care face parte. Să nu-mi spună mie nimeni că Sectorul 1 nu are posibilitate“, a precizat medicul Monica Pop.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel