Monica Pop, dezvăluiri inedite despre un mare actor: Acolo a ales-o

Monica Pop
Monica Pop

Unul dintre cei mai cunoscuți medici oftalmologi, Monica Pop, face dezvăluiri neașteptate în emisiunea ”Dincolo de aparențe”, realizată de Florentina Fântânaru. 

Monica Pop a povestit despre momentul în care Gheorghe Dinică și-a întâlnit pentru prima data soția, la o petrecere la care și erau prezenți peste 100 de actori.

”Eu l-am cunoscut pe Gheorghe Dinică înainte să-și cunoască soția, cu care am rămas în relații foart bune. Sunt prietenă foarte bună cu Gabi Dinică, ea este un om extraordinar. Îl cunosc, deci, de foarte mulți ani de la regizorul Andrei Blaier, cu care eram prieten de familie. La el se adunau, de Sfântul Andrei , o sută de actori foarte cunoscuți. Acolo a ales-o pe soția sa”, a povestit Monica Pop în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe” de la Antena Stars.

[citeste si]

Medic cunoscut și apreciat în tinerețe, Monica Pop a interacționat cu cei mai mulți dintre marii actori ai cinematografiei românești și are o mulțime de amintiri cu aceștia.

”Sunt oameni tineri care nu mai știu cine sunt acești actori de geniu. Și este bine ca publicul să-i vadă tot mai des. E bine să-i vedem și să ne bucurăm în continuare de prezența lor pe ecrane”, mai spune Monica Pop.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel