Monica Pop, DEVASTATOARE cu Voiculescu. Acuzații GRAVE: Trebuie să plătească!

Monica Pop, managerul Spitalului de Urgențe Oftalmologice, a scris un text devastator despre Vlad Voiculescu, ministru al Sănătății în Guvernul Cioloș.

”IERTARE? NICIODATĂ! Vlad Voiculescu TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ toată munca Parchetului General și a DNA (aproape doi ani), muncă grea și asiduă (7-8 dosare groase, martori, expertize) pentru a demonstra că fapta nu există și pentru a clasa dosarul.

Nu-l iert NICIODATĂ pe Vlad Vasile Voiculescu pentru tot răul pe care l-a făcut, nici pe Tolontan. Voi PUBLICA RECLAMAȚIILE către DNA, specificat către doamna Kovesi, și alta către Parchetul General. Ei au fost corecți și civilizați. Știau că nu am greșit cu nimic! Au decis că fapta nu există și au clasat dosarul. Dar, pe inima și coronarele mele!

Nici unul din cei doi reclamagii nu mă cunoaște, nu au vorbit cu mine niciodată și nici nu i-a interesat că există un spital de top, curat, fără nici o infecție (în loc să ne întrebe cum am reușit și să aplice și în alte spitale) și foarte performant!

Dar, E DE BINE, ce să caute așa ceva în sistemul de sănătate? Trebuie să spună de rău, că asta conferă publicitate. Cât de jos pot ajunge unii oameni care nu au făcut nimic, dar vor să iasă din rând cu invenții și invidii despre alții care au demonstrat că au chiar făcut ceva! Scuze, a făcut și Vlad Voiculescu ceva! MULT RĂU!

Distrugerea transpantului din România

SPERĂM din suflet ca nici un viitor Prim Ministru să nu mai facă greșeală de a da sistemul de sănătate, element strategic în orice țară, pe mâna unui asemenea personaj, care tremură să ajungă iar la putere! Colegilor, medici cunoscuți, nouă, multora, transplantului, mamelor cu sugari care aveau nevoi etc, etc mult rău, am spus. DAR PENTRU MARII ARȘI A FĂCUT CEVA? CE?

REVIN, după ce pozez reclamația făcută de Vlad Vasile la DNA și la PARCHETUL GENERAL că nu e secret. Și o pun pe rețea. Să vadă toată lumea de ce e capabil acest "om"! Vor face la fel și câțiva medici cunoscuți pe care acest "om" a încercat să-i anihileze! Pe unul l-a distrus! Se știe!! BĂNUIȚI DE CE A VRUT SĂ DISTRUGĂ TRANSPLANTUL DIN ROMÂNIA, NU?”, a scris Monica Pop pe Facebook.

Decizie DNA

DNA a clasat dosarul în care medicul Monica Pop era acuzată de abuz în serviciu. Monica Pop a fost suspectată că ar fi falsificat contractul de închiriere dintre Spitalul de Oftalmologie şi firma care a luat spaţiul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel