Monica Pop, despre Voiculescu: ”M-a amenințat”. Ce mesaj i-a trimis

Monica Pop
Monica Pop

Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală, a dezvăluit ce i-a scris lui Vlad Voiculescu după ce DNA i-a clasat dosarul.

Ministrul Sănătății din Guvernul Cioloș i-a trimis un mesaj scurt de felicitare, moment în care Monica Pop a izbucnit și i-a scris ce crede despre el.

"I-am spus, în scris, domnului Voiculescu așa: ”după părerea mea, sunteți o persoană perfect șantajabilă. Nu aveți ce căuta în politică. El m-a întrebat de ce. I-am scris asa: "pe motive de Viena, unchiul". M-a și amenințat că vorbește cu un avocat. I-am spus să vorbească cu toți. O să vorbesc și eu cu toate mamele care au stat să plângă în fața Ministerului Sănătății pentru că nu aveau lapte pentru copii. Țin minte că a venit el și a zis că nu au de unde”, a povestit managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală.

”Săptămâna trecută, vineri, după emisiunea la care am participat aici, mi-au scris oameni din satul său, toți fiind împotriva lui. I-am zis și lui... ”dacă până și oamenii din satul dumneavoastră vă detestă... ce să mai discutăm?” Vlad Voiculescu a distrus o parte din medicina românească. A făcut numai intrigi, lucruri urâte”, a mai zis Monica Pop.

În iunie 2016, Cătălin Tolontan a publicat un reportaj în care susținea că Monica Pop, directoare a Spitalului de Oftalmologie din București, a falsificat contractul de închiriere dintre Spitalul de Oftalmologie şi firma care a luat spaţiul. Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a asmuțit DNA-ul pe renumita doctoriță și a bagat-o într-o anchetă timp de doi ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel