Monica Pop: Ce fel de oameni sunt cei care pot accepta așa ceva?!

Monica Pop
Monica Pop

Prof. Dr. Monica Pop, unul dintre cei mai cunoscuți oftalmologi din România, i-a criticat pe oamenii care își fac publicitate pe boala lor.

Monica Pop s-a referit la cancer.

”PUBLICITATE PE BOALĂ? Nu înțeleg de ce doresc persoanele "publice" să anunțe presa pentru orice fac! Chiar când se îmbolnăvesc! Pe cine interesează?! Dacă presa află întâmplător, înțeleg! Dar, când apar și poze din spital, e clar că au dorit să se știe! Publicitate pe boală?! Poze de pe patul de spital? Ce fel de oameni sunt cei care pot accepta așa ceva?! Dacă ești suferind cu adevărat, îți arde de vorbit cu presa? Sau de poze?

Și eu am vorbit ca pacient! După ce s-a aflat (nu de la mine) am vorbit, după mai mult timp, EXCLUSIV pentru a arăta că boala asta, despre care și unii reprezentanți media (cam mulți), total dezimformați (inadmisibil), spun că e "necruțătoare", nemiloasă, este o boală severă, dar NU E NECRUȚĂTOARE! DIMPOTRIVĂ, E TRATABILĂ ȘI MULȚI S-AU VINDECAT. SAU SUNT ÎN CURS de când cu tratamentele moderne, actuale.

E o adevărată CRIMĂ afirmația că e o boală necruțătoare (deci, fatală), foarte descurajantă pentru toți pacienții afectați. Unii s-au sinucis, auzind acest lucru în media! Deși puteau fi tratați și vindecați! AM DORIT SĂ-I ÎNCURAJEZ PE CEI AFECTAȚI pentru asta am vorbit, atât! Și, am reușit, după câte mesaje de mulțumire am primit! Dacă unii își folosesc boala pentru publicitate, e dezolant!”, a spus Monica Pop.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel