Monica Pop, atac la Vlad Voiculescu: După Colectiv, ce ați făcut pentru marii arși?

Monica Pop
Monica Pop

Monica Pop l-a atacat dur pe Vlad Voiculescu, cel care a preluat Minsiterul Sănătății la puțin timp după tragedia din clubul Colectiv.

Prof. Dr. Monica Pop i-a adresat un mesaj fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, în care îi reproșează faptul că nu a făcut nimic pentru a repara sau ameliora situația din sistemul de sănătate după drama națională de la Colectiv.

"Asta e bilantul adevarat"

"VLAD VASILE VOICULESCU, ministru DUPA TRAGEDIA DE LA COLECTIV!

CE ATI FACUT PT MARII ARSI?

CA NOROIUL PE SISTEMUL PE CARE L-ATI CONDUS E PRECUPAREA DVS DE BAZA!
ATI FOST( UN FEL DE) MINISTRUL SANATATII!

Cu ce a " reparat" sau ameliorat macar situatia? E singurul ministru ( ce greseala, domnule Ciolos) care nu a adunat niciodată directorii de spitale, sa afle problemele de la noi si sa ne ajute! Dimpotrivă, a facut reclamatii penale, a distrus transplantul si medici cunoscuti, a incercat sa-i distruga pe cei care chiar au facut ceva si minte peste tot cu grade de rudenie si cu altele! A RETURNAT guvernuluui tehnocrat MILIARDE, in loc sa-i folosească pt sanatate! Iar acum pune noroi pe unde poate, in speranta ca va reveni la putere! A impiedicat cu toate fortele si transplantul, a distrus si a incercat sa distrugă medici cunoscuti! TOTULin defavoarea medicilor și pacientilor!Asta e bilantul adevarat, nu ce spune si se laudă peste tot pe unde a putut pacali si unde nu se informeaza corect cei care îi permit! Sau care raspund la comenzi politice! Politica si setea de putere vor distruge omenirea!" a scris Monica Pop pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel