Monica Pop, AMENINȚATĂ CU MOARTEA. Plângere la poliție

Monica Pop
Monica Pop

Doctorul Monica Pop, unul dintre cei mai cunoscuți medici oftalmologi din România, a făcut plângere la poliție după ce a fost amenințată cu moartea. 

Monica Pop a afirmat, pe Facebook, că a fost amenințată cu moartea de un tânăr protestatar, din cauză că aceasta susține vaccinarea. 

Medicul oftalmolog a subliniat că nu s-a speriat, fiind obișnuită, prin prisma meseriei cu persoanele recalcitrante. Cu toate acestea, având în vedere ultimele evenimente violente, aceasta a făcut plângere la poliție. 

[citeste si]

În ceea ce privește gestul tânărului, care se opune vaccinării, Monica Pop a afirmat, la Antena 3: ”Dl respectiv i-a amenințat pe dl Arafat și pe doamna Firea. Cred că este o patologie, cei împotriva vaccinării sunt foarte puțini. Noi suntem în familie opt medici, nu am auzit niciodată să moară un copil din cauza unui vaccin, au murit aproape 40 care nu au fost vaccinați. Orice om de pe stradă care nu e vaccinat sau care nu a avut boala, poate contacta rujeola, și din 10.000 se pot face milioane. Este inadmisil așa ceva! Vaccinul este un lucru benefic care te poate salva de la moarte”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel