Monica Pop, alergată de presă la DNA: A fost horror!

Medicul Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologie din Bucureşti, s-a prezentat marți dimineață la DNA, unde a avut parte de clipe de coșmar.

"Am fost prezentă la DNA în această dimineață, în urma reclamației aceleiași foste asistente cu grave afecțiuni psihice, care ne hărțuiește și face reclamații împotriva mea și a colegilor mei de peste șase ani. A făcut reclamație și la ANI, la DSP, la Ministerul Sănătății, Educației, Muncii, Guvern, Președinție și în Justiție. Are până în prezent sute de procese cu toate forurile statului român. Această angajată a făcut sesizări și reclamații penale împotriva miniștrilor Sănătății, magistaților, polițiștilor, medicilor. Numai eu am peste 30 de NUP-uri (n.r. Neînceperea Urmăririi Penale). Ne-a fost milă să o dăm în judecată pentru denunț calomnios, dar cred că altă cale nu mai este. Nu mă mai prezint în instanță, pentru că mi-e teamă. În urmă cu un an a aruncat cu o sticlă spre noi. Acum ne-a reclamat la DNA, inclusiv că am furat fonduri europene. Ori, noi n-am avut programe europene la spital", a motivat managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologie din Bucureşti prezența sa la DNA.

"A fost horror!"

Medicul a explicat de ce a refuzat să facă declarații reprezentanților presei, arătând că a fost alergat de reprezentanții mass-media.

"Au fugit după mine. Cei de la televiziuni îi așteptau pe cei implicați în dosarul cu 50 de milioane de euro fraudă. Pe mine m-au chemat la orele 10:00. Am fost solicitată pentru o simplă declarație. Comportamentul deplasat al câtorva reprezentanți ai mass-media m-a determinat să nu dau nicio declarație pe loc. Le-am cerut jurnaliștilor să nu mă filmeze și au insistat, spunând: «Ce, dacă suntem pe domeniul public, noi vă filmăm!»", a adăugat Monica Pop.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel