Monica Pop, acuzații grave după ce DNA i-a clasat dosarul

Monica Pop
Monica Pop

După ce DNA i-a clasat dosarul, Monica Pop a lansat mai multe acuzații grave, printr-o intervenție telefonică, la Antena 3.

"Tolontan a preluat ce scrie despre noi o persoană psihopată. A scris tot felul de prostii despre noi, neadevărate, a pierdut toate procesele. Tolontan a preluat pentru că mi-am permis să îl contrazic, în ceea ce priveşte concentraţiile chimice, şi să spun că nu e adevărat ce a spus el. Oricum, are pe spate moartea domnului Condrea. El trebuia să trăiască să se apere.

Într-o şedinţă, mi-au spus colegii dumneavostră jurnalişti că Tolontan i-a spus ministrului Voiculescu că este o problemă cu managerii de la Spitalul de Ochi. A doua zi, a trimis Corpul de Control... Şeful echipei mi-a spus că nu e nicio problemă, însă i s-a atras atenţia de Vociulescu să găsească ceva.

M-au chemat de trei ori la DNA. Nu este deloc plăcut lucrul ăsta (....) Vă daţi seama, stresul respectiv... Nu o să îmi dea nimeni înapoi momentele prin care am trecut (...) Este un lucru pe care nu o să-l uit niciodată. Procuroarea s-a purtat bine. Doar că ce spune şi scria acolo nu avea niciun fundament real (...) A fost foarte clar că Vociulescu a vrut să îmi dea şi mie în cap. Ştiţi ce s-a întâmplat cu domnul Burnei, domnul profesor Lascăr".


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24