Monica Pop - Tonel Pop, scandal în direct la România TV: Bate câmpii / Eu am vrut să vă spun un cuvânt bun

Avocatul Tonel Pop a avut o ieşire cel puţin deplasată la finalul unei intervenţii la România TV, la adresa Monicăi Pop. 

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, cel care apare zilnic la posturile TV prezentând fel de fel de informaţii despre cazul Caracal a avut o ieşire deplasată la România TV, la adresa Monicăi Pop. 

Aflată în studioul de televiziune, Monica Pop a avut o intervenţie, după o dispută verbală între Tonel Pop şi Ovidiu Zară, în cadrul căreia a declarat: "Vreau şi eu să spun ceva. Vreau să încheiem emisiunea într-o notă pozitivă, vreau să felicit pe domnii avocaţi pentru modestia şi comportamentul lor extraordinar. Vreau să-i felicit pentru că a fost ales, în sfârşit, decanul baroului, felicitări domnule Tonel Pop, în persoana celebrului avocat, domnul Dragne. Felicitări încă o dată". 

După această intervenţie, Tonel Pop, a declarat: "Nu ştiu. Şeful uniunii a fost ales altă dată... Nu ştiu ce bate câmpii doamna Pop. Mă rog..."

"În tonalitatea dumneavoastră foarte respectuoasă şi civilizată de a vorbi, văzută de toată lumea şi de toţi colegii dumneavoastră... Aşa s-a terminat, în situaţia în care au am vrut să vă spun un cuvânt bun", a replicat, evident deranjată, Monica Pop.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel