Monica Melencu, apel DISPERAT către ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman

Familia Luizei Melencu dorește o întrevedere de urgență cu ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman.

'Voi face orice îmi stă în putință pentru copilul meu! Este un anunț disperat! Facem un apel la domnul ambasador să ne primească în audiență! Sunt în măsură să ne dea informații cu privire la  dispariția fiicei mele! Voi repeta acest anunț! Statul român nu a făcut absolut nimic pentru acești copii.'

'Au încurajat rețelele de traficanți! Mi-au declarat copilul mort fără ca acesta să fie mort! Nu voi accepta un minut până nu mi se va spune adevărul! Sperăm că ne vor ajuta americanii!' a spus mama Luizei, într-o intervenție telefonică la România TV.

DIICOT a disjuns patru noi dosare în cazul lui Gheorghe Dincă. Amintim faptul că miercuri dimineață, procurorul general Bogdan Licu a confirmat rechizitoriul dosarului Caracal, constatând că întrunește condițiile legalității și că urmărirea penală este completă, iar Gheorghe Dincă este trimis în judecată pentru opt infracțiuni, informează Parchetul General.

Gheorghe Dincă, aflat în arest preventiv din luna iunie a anului 2019, urmează să ajungă vineri în faţa judecătorilor Tribunalului Olt, care vor verifica legalitatea menţinerii arestului preventiv, potrivit reprezentanţilor Tribunalului Olt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel