Macovei, atac dur la Ponta: A dovedit că este și mitocan

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, taxează dur pe blogul personal "vizita de lucru" a premierului Victor Ponta în zonele inundate din județul Teleorman, apreciind că românii au putut vedea "un spectacol grotesc nemaintâlnit", în care șeful Executivului "a dovedit că este și mitocan".

"Vizita de lucru" a lui Ponta pe domeniul Teleorman, administrat de baronul Dragnea de peste 10 ani de zile, arată lipsa de compasiune față de suferința și nevoile oamenilor care și-au pierdut membri de familie sau agonisirea de-o viață sub ape", a scris Monica Macovei, în opinia căreia premierul Ponta nu are compasiune pentru oamenii care se uită neputincioși cum au pierdut totul din cauza corupției, incompetenței și iresponsabilității lui și a lui Dragnea, precum și a celor care au condus județul Teleorman atâția ani, dar nu se "dezice" de corupții din PSD, față de care însă nutrește compasiune.

Ponta: un claun mincinos și arogant

Potrivit europarlamentarului democrat-liberal, "vizita de lucru" a premierului în Teleorman a fost doar pentru a strânge capital mediatic de pe urma tragediei acelor oameni, exact așa cum face de fiecare dată, Victor Ponta fiind "personajul principal al unui spectacol grotesc nemaiîntâlnit". 

Monica Macovei își continuă criticile dure, afirmând că "O lume întreagă îl știe pe Ponta că este mitoman. Acum a dovedit că este și mitocan, întrebând-o pe ministrul delegat pentru Ape, Doina Pană: "Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?". Dacă Ponta i-ar fi întrebat chiar pe cei inundați dacă "au chef de inundații", aceștia l-ar fi obligat să muncească, în apă, alături de ei, să facă diguri, ca răspuns la nesimțirea și aroganța lui". 

Citește și Ce spune ministrul Pană despre episodul "Fă, Doina"

Apreciind că "România și românii merită să aibă un Guvern competent și condus de o persoană matură și responsabilă, nu de un claun mincinos și arogant, preocupat numai de propria imagine pe seama tragediei oamenilor", Monica Macovei concluzionează că "vizita lui Ponta în Teleorman este o nouă confirmare că România este condusă de cel mai incompetent, iresponsabil și rupt de realitate Guvern de după 1989".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel