Ce spune ministrul Pană despre episodul "Fă, Doina"

Ministrul Apelor, Doina Pană, a declarat miercuri că premierul României nu i s-a adresat cu "fă", așa cum reiese într-o înregistrare video, pentru că în vocabularul lui Victor Ponta nu există acest apelativ.

"În vocabularul premierului eu acest cuvânt nu l-am auzit niciodată, în niciun context", a spus ministrul, care le-a recomandat jurnaliștilor să asculte cu mai mare atenție înregistrarea.

Doina Pană a precizat că premierul Ponta are obieciul să se mai adreseze cu "apelativul prietenos" "măi Liviule" (vicepremierul Drangea - n.r) sau "măi Doina".

Premierul Victor Ponta nu a cerut scuze pentru felul în care a ales să i se adreseze ministrului său, ci a negat la începutul ședinței de guvern că ar fi spus "fă" în timpul deplasării în localitățile afectate de inundații.

Citește și: Ponta explică de ce s-a adresat cu "fă". "Nu băusem whiskey"


"Am văzut astăzi că m-am adresat injurios la adresa doamnei ministru Pană. Nici nu băusem whisky, nici nu veneam de pe vapor. Eu nu folosesc termenul de <>. M-am uitat pe înregistrare, e clar că nu am zis așa, dar nu contează. Contează ca orice vom face, unii o să ne injure", a spus Ponta la începutul ședinței de Guvern.

"Tu ce faci, fă, Doina, aicea? Aveai chef de niște inundații?", a întrebat-o Victor Ponta pe Doina Pană, care tocmai se urca în barcă.

"Păi nu aveam chef, dar...", a răspuns Doina Pana, potrivit imaginilor video difuzate de Știrile ProTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel